E-Mail:
info@securitycompass.se
Phone:
+46 (0)70-588 14 94
Address:
Bivägen 4, 29436 Sölvesborg

Main menu

Mindre butiksstölder under 2013

2014/01/29 : Niklas Sundin

Den preliminära statistiken från Brottsförebyggande rådet (BRÅ) för 2013 rådet släpptes i mitten av januari. Där hittas en del intressanta tendenser. Tittar vi på statistiken för anmälda stölder och snatterier i butiker, varuhus och kommersiella utst ...

Rekommendera Security Compass

Följ Security Compass påSecurity Compass on LinkedIn
Follow SecCompass on Twitter

Uppdateringar på Security Compass

130715 "Säkerhetsbutiken" startar
120705 Uppdaterad text på sidan "Referensföretag"
120705 Uppdaterad text på sidan "Om företaget"
120529 Uppdaterad text på sidan "Arbetsplatsens skydd"
120403 Underhåll av hemsidan
120220 Uppdaterad programvara
120220 Uppdaterad bild på sidan "Om företaget"

Referensföretag

Här finns några av Security Compass kunder. Vi är noga med sekretes, om och kring våra kunder. Därför återfinns bara de kunder som givit oss sitt medlåtande med på denna sidan.

_____________________________________________________________________________________________

”Security Compass hjälpte oss att hitta rätt skyddslösningar för våra nya lokaler. Jag har vid två tillfällen tagit hjälp av Security Compass. I båda fallen har Security Compass agerat säkerhetsexpert vid flytt till nya lokaler. Security Compass gav oss råd hur skyddet skulle byggas upp för att ge bästa skydd till bästa pris. Fördelen med Security Compass är att de gav en helhets syn, inte bara hjälp med lås och larm utan även aspekter som lagring och förvaring.

Söker ni ett bollplank i säkerhetsfrågor kan jag varmt rekommendera Security Compass.”

Mikael Stiller

Fotograf

_____________________________________________________________________________________________

Vi har anlitat Security Comapss för utredningsarbete och råggivning i säkerhetsfrågor. Behöver ni experthjälp i säkerhetsfrågor kan vi rekommendera Security Compass som ger ett objektivt och professionellt stöd.

 

____________________________________________________________________________________________

”Niklas Sundin har genom åren genomfört och medverkat i olika säkerhetsutredningar på APL i Malmö. Han har även utbildat personalen i olika säkerhetsområden så som brand, hot och allmänsäkerhet.  Security Compass var oss behjälplig vid uppbyggnaden av den egna säkerhetsorganisationen och en revidering av anläggningarnas säkerhetsdokumentation. Vi känner oss trygga med Niklas Sundin och den expertis han bidrar med. ”

Zeljko Tucak
Miljöchef / Director Environmental Affairs

____________________________________________________________________________________________

Adapt och Security Compass har ingått avtal om samarbete. Niklas Sundin från Security Compass kommer därmed att förstärka Adapts organisation inom området apotekssäkerhet.

Niklas kommer även att stödja Adapts kunder i Väst och Syd inom hela säkerhetsområdet. Det inkluderar utbildningar, riskbedömningar, jourverksamhet samt de övriga delar där Adapt fungerar som en komplett säkerhetsavdelning för sina kunder.

Det är glädjande att vi kunnat knyta till oss en sådan bred kompetens med lokal förankring i södra Sverige. Våra kunder ska kunna känna sig trygga i att de alltid kan få snabb och kompetent hjälp. Vi har hela tiden haft en unik styrka i det att vi har både säkerhet och arbetsmiljö under samma tak. Nu kan vi även erbjuda ledande kompetens inom apoteksområdet, vilket är en mycket spännande och utmanande bransch.”

Per Geijer, VD Adapt

______________________________________________________________________________________________

Arbetslivsresurs valde Security Compass som föreläsare till en serie morgonseminarium som handlade om våld och hot i arbetslivet.

 

______________________________________________________________________________________________

Queenia valde Security Compass som föreläsare till en kvällsförelsäning om hot och våld i kvinliga arbetsplatser. Föreläsningen blev mycket uppskattad av Queenias medlemmar som var på plats.