E-Mail:
info@securitycompass.se
Phone:
+46 (0)70-588 14 94
Address:
Bivägen 4, 29436 Sölvesborg

Utbildningar

Mindre butiksstölder under 2013

2014/01/29 : Niklas Sundin

Den preliminära statistiken från Brottsförebyggande rådet (BRÅ) för 2013 rådet släpptes i mitten av januari. Där hittas en del intressanta tendenser. Tittar vi på statistiken för anmälda stölder och snatterier i butiker, varuhus och kommersiella utst ...

Rekommendera Security Compass

Följ Security Compass påSecurity Compass on LinkedIn
Follow SecCompass on Twitter

Uppdateringar på Security Compass

130715 "Säkerhetsbutiken" startar
120705 Uppdaterad text på sidan "Referensföretag"
120705 Uppdaterad text på sidan "Om företaget"
120529 Uppdaterad text på sidan "Arbetsplatsens skydd"
120403 Underhåll av hemsidan
120220 Uppdaterad programvara
120220 Uppdaterad bild på sidan "Om företaget"

Utbildningar

UtbildningI Security Compass finns många års erfarenhet av att utbilda företag och dess personal i säkerhetsfrågor. Oavsett om det är tillverkning, kontor eller butiker så har vi erfarenhet av utbildning för de flesta verksamheterna. Vi kan skräddarsy en utbildning just för er verksamhet men vi har också färdiga utbildningsblock som vi kan erbjuda. Här under kan ni se de utbildningar som vi i dag kan erbjuda som färdiga block.

  • Grundläggande säkerhet
  • Hot & Rån
  • Svinn
  • Brand
  • Förebyggande personskydd

För att göra utbildningarna så kostnadseffektiva som möjligt anser vi att det är bäst att lägga ihop flera block till ett paket så att man täcker in fler säkerhetsområden vid färre utbildningstillfällen, till exempel ett butiksäkerhetspaket kan bestå av Hot & Rån och Svinn.

Mer information om varför ett företag bör utbilda sin personal hittar ni på sidan “Varför utbildning”. Vill ni veta mer om vad Security Compass kan göra för er kontakta oss då via vår kontakt sida.

<<< Tillbaks till Våra tjänster