E-Mail:
info@securitycompass.se
Phone:
+46 (0)70-588 14 94
Address:
Bivägen 4, 29436 Sölvesborg

Main menu

Mindre butiksstölder under 2013

2014/01/29 : Niklas Sundin

Den preliminära statistiken från Brottsförebyggande rådet (BRÅ) för 2013 rådet släpptes i mitten av januari. Där hittas en del intressanta tendenser. Tittar vi på statistiken för anmälda stölder och snatterier i butiker, varuhus och kommersiella utst ...

Rekommendera Security Compass

Följ Security Compass påSecurity Compass on LinkedIn
Follow SecCompass on Twitter

Uppdateringar på Security Compass

130715 "Säkerhetsbutiken" startar
120705 Uppdaterad text på sidan "Referensföretag"
120705 Uppdaterad text på sidan "Om företaget"
120529 Uppdaterad text på sidan "Arbetsplatsens skydd"
120403 Underhåll av hemsidan
120220 Uppdaterad programvara
120220 Uppdaterad bild på sidan "Om företaget"

Security Compass tecknar avtal med Adapt

2011/03/21 Posted in: Nyheter,Säkerhetsblogg

Vi kan nu glädjande meddela att Security Compass och Adapt har ingått avtal om samarbete. Security Compass kommer härmed att stödja Adapt i Västra och Södra Sverige inom hela säkerhetsområdet. Det inkluderar utbildningar, riskbedömningar, jourverksamhet samt de övriga delar där Adapt fungerar som en komplett säkerhetsavdelning. Adapt har lång erfarenhet av att arbete med säkerhet och arbetsmiljö i butiksmiljö. Security Compass kommer här kunna bidra med sin breda kunskapsbank och unika erfarenhet av säkerhetsarbete i apoteksmiljö. Avtalet innebär många nya uppdrag för Security Compass och som en relativt ny aktör på säkerhetsmarknaden blir detta ett rejält lyft.

På Adapts hemsida finns listat de kunder Adapt haft genom åren. Detta ger en fingervisning om vilka företag Security Compass kommer att arbeta med i Adapts regi.

Comments are closed.